Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

VIDEO: Donosimo kako ubrzati Android telefone

Foto: Smartphonehrvatska.com

Mnogi među vama su nešto načuli kako postoji jeftin trik kojim se može ubrzati rad Androida kroz nekakve Opcije za razvojne programere ali se pitate zašto i sami nemate tu mogućnost. U ovom kratkom i slatkom video tutorijalu doznajte sve o tome.

Ne, telefon vam nije fejk već je Google s razlogom stavku Developers Options ili po naški Opcije za razvojne programere, skrio upravo da ne bi baš svatko čačkao po njima. Naime, u tom skrivenom odjeljku Postavki ima i opcija kojima možete nešto zeznuti ali ne toliko da to jedan terapeutski povratak na tvorničke postavke ne bi izliječio, piše Smartphonehrvatska.com.

U kratkom video tutorijalu ispod doznajte kako otključati famozne Opcije za razvojne programere i koje to parametre promijeniti da biste svoj uređaj učinili fluidnijim i glađim u radu pa time u neku ruku i bržim. Tutorijal je snimljen na Huaweiju Mate 20 Lite ali se može primijeniti na bilo koji Android./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte