ALIVE OR DEAD

VIDEO: Čapljinac odlučio snimiti vlastitu pjesmu

Nakon dugog niza godina u glazbi gdje se bavi izradom remixa i to većinom narodnih i domaćih pjesama, Lovro Njavro je odlučio snimiti svoju vlastitu pjesmu, piše portal djaka-city.info.

Iako rock nije baš stil glazbe koji preferira, u ovo doba izolacije je dobio pokoju ideju i sa sveukupnim dojmom je zadovoljan. Pjesma je isprva trebala biti na našem jeziku, ali mu se na engleskom doimala melodičnije, te je na kraju tako i ostalo, piše portal djaka-city.info.

“Moram naglasiti da se zahvaljujem ekipi koja je bila uz mene u ovom projektu, a pogotovo poznatom producentu DJ Pucku iz Zagreba koji je dao završni štih ovoj pjesmi, kao i studiju Quattro gdje se snimanje odvijalo.

U budućnosti se nadam da će biti još sličnih projekata od mene i također se nadam da će se ljudima svidjeti ova pjesma”, navodi Njavro./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Hrvatska zainteresirana za gospodarsku suradnju

O mogućnostima gospodarske suradnje te poslovnom ambijentu i posljedicama pandemije koronavirusa razgovarano je tijekom današnjeg posjeta veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Ivana Sabolića članovima...