Hrvatski Medijski Servis

VIDEO: Bešlić u studio donio tortu, a Vrankić mu ispričao kako će Mostar izgledati 2048.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić donio je sinoć u studio emisije “Dobar, loš, zao” Naše tv rođendansku tortu, za drugi rođendan kojeg je ova televizija proslavila prije nekoliko dana, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

– Pratimo vas, sve ste bolji i bolji, pohvalio je Bešlić Našu tv. Urednik emisije Mario Vrankić napomenuo je kako je Bešlić na dužnosti gradonačenika već 15 godina, a razlog je što se u Mostaru već deset godina ne održavaju izbori. Nakon što je Ustavni sud BiH poništio diskriminirajuća pravila prema kojima je glas Bošnjaka vrijedio i pet puta više od glasa Hrvata, dogovor o novim izbornim pravilima ni do danas nije postignut.

Kako je Gradskom vijeću mandat istekao, Bešlić, sve da hoće, nema komu podnijeti ostavku, niti ga se može smjeniti.

Uredik emisije Mario Vrankić ispričao je anegdotu koja se prepričava u gradu na Neretvi: Mostarca zalede pa ga odlede 2048. Kad ugleda grad reče: Pa, ovdje se ništa nije promjenilo:- Mostar raskopan, Zrinjski opet prvak, a Bešlić i dalje gradonačelnik./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte