VELIKI OBRAT Zbog pomaganja u ubojstvu Dobojlije Saše Kulišića pritvorena njegova 14-godišnja kćerka

Veliki obrat dogodio se u istrazi ubojstva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja kćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin, potvrđeno je za ATV.

Radi se o starijoj od dvije kćerke koje je Kulišić imao s osumnjičenom suprugom Andreom Kajganić (32), koja se tereti da je zajedno s ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Sinoć uhapšena

Iz policije je ranije priopćeno da je Kulišić prije ubojstva bio omamljivan ljekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome sudjelovala. Ona je zbog toga sinoć uhićena i sud joj je odredio pritvor.

– Ona je udrobila lijekove u piće oca. To je radila prema instrukcijama majke – navodi izvor blizak istrazi.

Podsjetimo, Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je priopćio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, kao izravni izvršitelj ubojstva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za suizvršiteljstvo i pomaganje zločina.

Napadnut u krevetu

Zločin je počinjen jučer oko jedan sat poslije ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne ozlijede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Da je zločin bio planiran, potvrđuje i to da su Andrea i Dražen u Banjoj Luci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli Andrein auotmobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim Peugeotom. I u Doboju su rentali drugo vozilo. Nakon ubojstva ponovo su otišli za Banju Luku i vratili iznajmljeni Peugeot. Dražen je uhićen u Doboju, a Andrea je locirana i uhićena u iznajmljenom stanu u Banja Luci./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img