VELIKA TRAGEDIJA Supruga potvrdila smrt 41-godišnjeg tvorca najvećih glazbenih hitova

Grammyjem nagrađivani tektopisac LaShawn Daniels poginuo je u automobilskoj nesreći u Južnoj Karolini u 41. godini života, prenosi The Guardian.

– S dubokom tugom potvrđujemo tragičnu smrt našeg voljenog supruga, oca, člana obitelji i prijatelja LaShawn Danielsa, koji je bio žrtva kobne prometne nesreće u Južnoj Karolini – objavila je na svome Instagam profilu supruga nesretno preminulog kantautora, April Daniels.

Neutješna supruga opisala ga je kao osobu koja je poveznica u njihovoj obitelji i čovjek od povjerenja.

– Željeli bismo izraziti našu iskrenu zahvalnost za neprestanu ljubav. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima – dodala je njegova supruga.

Glazbenik Kirk Franklin oprostio se od Danielsa emotivnom objavom.

– Čitava glazbena zajednica osjeća gubitak jednog od najvećih koji je to ikad učinio. LaShawnDaniels… stajali smo zajedno prije tjedan dana. Bez riječi – napisao je.

Pjevačica Kehlani također se oglasila na Twitteru.

– Tvoja ostavština nikada neće biti zaboravljena – objavila je.

Daniels je osvojio Grammy za najbolju R&B pjesmu 2001. za hit singl grupe Destiny’s Child u kojoj se proslavila Beyonce, ‘Say My Name’, a 2014. godine ponovno je nominiran u istoj kategoriji za ‘Love and War’ od Tamar Braxton. LaShawn je tijekom karijere surađivao s mnogim velikim zvijezdama kao što su Lady Gaga, Spice Girls, Michael Jackson, Whitney Houston./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

VELEPOSLANIK RH U BiH

SABOLIĆ: Hrvatska odlučna preuzeti odgovornu ulogu u nastavku procesa proširenja

Šestomjesečno predsjedanje Vijećem Europske unije za svaku je državu članicu vrlo izazovan pothvat koji zahtijeva najviši stupanj pripremljenosti državne uprave, a za Hrvatsku ta...