Večeras zajednički koncert mostarskih glazbenih škola

Zajednički koncert Muzičke škole I i II stupnja i Glazbene škole Ivana pl. Zajca Mostar održat će se večeras u 21 sat ispred zgrade nekadašnje Muzičke škole na Trgu Musala u Mostaru.

Koncert organizira Misija OSCE-a u suradnji s Ministarstvom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije I Gradom Mostarom.

Prije samog koncerta u 20 sati održat će se i konferencija za medije na kojoj će se obratiti Bruce G. Berton, šef Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini, Haldun Koç, veleposlanik Republike Turske u Bosni i Hercegovini, Rašid Hadžović, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a i Božo Ćorić, načelnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Mostara.

Organizatori pozivaju predstavnike medija da u prostorijama nekadašnje Muzičke škole na Trgu Musala budu najkasnije do 19.50 sati, kako bi mogli postaviti opremu za snimanje, priopćeno je iz Misije OSCE-a u BiH.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON SASLUŠANJA U SIPI

Uhićen federalni premijer Fadil Novalić

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić uhićen je nakon saslušanja u SIPA-i, saznaje Oslobođenje.Saslušanje je bilo vezano za uvoz 100 respiratora vrijednih 10,5 milijuna KM,...