VEĆ 21 SAT NA DRVETU S OMČOM OKO VRATA: Ni majka ga ne može nagovoriti da siđe, samo psuje policajcima…

Eldina H. (32) iz Donjeg Ruževića, kod Teslića ni njegova majka nije uspjela da nagovori da skine omču sa vrata i siđe sa drveta na koje se popeo prije 21sat. Novinarka “Nezavisnih” javlja da je tražio vodio koju su mu policajci dodali bacivši vrećicu na drvo.

U Gradskom parku u Tesliću i dalje su u toku pregovori sa tridesetdvogodišnjim muškarcem iz ove opštine koji od juče prijeti da će izvršiti samoubistvo.

Kako javlja novinar “Nezavisnih novina” s lica mjesta, policija je blokirala cijelu ulicu, ne dozvoljava prilazak ni građanima ni medijima, uz obrazloženje da nema potreba  da mu se pridaje medijska pažnja.

Novinar javlja da se čuje se da muškarac nešto psuje i dobacuje policajcima, dok građanin negoduju i kažu da je policija do sada trebala skinuti ga s drveta.

Zbog te akcije je prometni kolaps u gradu jer se vozila preusmjeravaju na alternativne ulice. Za sada nema nikakvih službenih informacija iz Policijske stanice Teslić.

U policiji su jučer u 14.30 sati primili dojavu građana da se nepoznati muškarac popeo na drvo u parku, prijeteći da će se objesiti. Na mjestu događaja su pripadnici pregovaračkog tima Policijske uprave Doboj, Policijske stanice Teslić, Centra za socijalni rad i Centra za mentalno zdravlje. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Evo kako je Čapljinac proslavio pobjedu Hrvatske

EroGag, popularna satirična stranica, pratila je polufinale između Hrvatske i Norveške objavom fotografija i videozapisa iz hercegovačkih domova.U moru materijala jedan se videozapis posebno...