Vatreni bez Luke Modrića odradili trening na kišnoj Rujevici

Nakon humanitarne akcije u kojoj je skupljeno više od pola milijuna kuna, hrvatski nogometaši polako se okreću izazovu zvanom Slovačka.

Izabranici Zlatka Dalića u dvoboju sa Slovacima u subotu na Rujevici tražit će put prema Europskom prvenstvu koje će se sljedeće godine održati u 12 država. Za odlazak na europsku smotru dovoljan im je i bod, no svi su složni da će ići na pobjedu.

Unatoč lošem vremenu Vatreni su odradili trening na pomoćnom stadionu na Rujevici jer se onaj ‘glavni’ čuva za subotnju utakmicu, piše Hrt.hr

Na treningu nije bilo Luke Modrića koji je privatnim zrakoplovom otputovao u Monte Carlo gdje će primiti još jednu u nizu nagrada za poseban doprinos u svijetu nogometa.

Uoči posljednjeg ogleda u skupini E Hrvatska predvodi ljestvicu s 14 bodova iz sedam dvoboja ispred Mađarske koja ima 12 bodova. Slovaci su na trećem mjestu s deset bodova, ali i utakmicom manje, te ih nakon ogleda na Rujevici još čeka zadnji ispit kod kuće protiv posljednjeg Azerbajdžana 19. studenoga. Velšani su na četvrtom mjestu, a u šest dvoboja skupili su osam bodova.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije