Hrvatski Medijski Servis

VAREŠ: Projekt “Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti regije zapadnog Balkana”; potpisano 30 ugovora prosječne vrijednosti 2000 €

U utorak je u Varešu,  potpisano  je 30 ugovora između njemačke humanitarne organizacije HELP-Hilfe zur Selbsthilfe e.v. i odabranih korisnika u projektu „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti regije zapadnog Balkana 2019-2020“ koji finacira Vlada Savezne Republike Njemačke kroz Pakt za Stabilnost  Južno Istočne Europe, a sufinancira općina Vareš.

Projektom koji se realizira u suradnji sa općinom Vareš, predviđena je pomoć u vidu materijala ili opreme za rad u prosječnoj vrijednosti 2 000 € po korisniku.

Help će korisniku isporučiti opremu, ali će zadržati vlasništvo nad donacijom u trajanju 2 godine od dana isporuke kako bi se osigurala njena pravilna upotreba. Korisnik će donaciju koristiti isključivo za svrhu pokretanja ili proširenja poljoprivredne/turističke djelatnosti.

Svaki korisnik biće u obavezi da sufinancira 15% ukupnog iznosa donacije, da registrira svoju poljoprivrednu djelatnost, kao i obavezu obavljanje 10 sati društveno-korisnog rada na prostoru općine Vareš.

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte