Hrvatski Medijski Servis

VAREŠ: Održana svečana sjednica povodom Dana općine

U petak je u velikoj sali „Radničkog doma“ sa početkom u 14:00 sati održana je svečana sjednica OV Vareš povodom Dana općine Vareš. Sjednici su osim vijećnika prisustvovali zastupnici iz Vareša koji predstavljaju Vareš na višim nivoima vlasti, direktori javnih ustanova iz Vareša, direktori privatnih firmi koje rade na području Vareške općine, predstavnici mjesnih zajednica, vareški sportaši i mnogi drugi.

Sjednicu je otvorio predsjedavajući OV Vareš gosp. Adis Čizmo, a prisutnima se obratio i općinski načelnik gosp. Zdravko Marošević. Mladi vareški umjetnici u pratnji profesora Igora Hingera svojim nastupima doprinjeli su da svečana sjednica bude još svečanija.

Kao i svake godine, i ovaj put su dodjeljene zahvalnice pojedincima i udrugama koje su najviše doprinjele promociji i razvoju Vareša u protekloj godini. Zahvalnice su dobili: firma BBM, nevladina organizacija NarkoNE, Kenan Kamenjaš i Emir Ahmedović reprezentativci BiH u košarci te mlada karatistkinja Šeherzada Operta.

/HMS/
About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte