UŽAS U TROGIRU Otac upao u učionicu i nokautirao nastavnika

U osnovnoj školi u Trogiru jedan roditelj je upao u učionicu i napao na nastavnika koji je njegovoj kćerki prethodno oduzeo mobitel.

Policija istražuje što se dogodilo. U splitskoj policiji su potvrdili da su danas u 12:15 sati zaprimili dojavu o fizičkom sukobu u obrazovnoj ustanovi, prenosi Hina.

Detalji incidenta

– Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izašli na mjesto događaja. Jedan muškarac je uhićen i odveden u službene prostorije, a drugi muškarac je zatražio liječničku pomoć – kazao je Jerko Kurevija iz splitske policije.

Neslužbeno se saznaje da se incident dogodio u Osnovnoj školi Majstora Radovana tijekom nastave koju učenica nije pratila već se zabavljala mobitelom. Kada je to vidio nastavnik tražio je da mu preda mobitel do završetka nastave nakon čega se ona poslužila mobitelom jednog od učenika iz razreda i o tome obavijestila svoga oca.

Došavši u školu otac djevojčice je direktno ušao u razred i nastavnika navodno udario šakom u glavu. Riječ je o nastavniku biologije i hemije.

Nastavnik zatražio liječničku pomoć

Nakon incidenta o svemu je obaviještena policija, a nastavnik je zatražio liječničku pomoć, no još se uvijek pouzdano ne zna o kojim je točno ozlijedama se radi. Saznaje se i da je policija ubrzo uhitila oca djevojčice koji se nalazi u policijskoj stanici gdje nad njim traje kriminalističko istraživanje.

Direktorica škole je medijima potvrdila događaj i rekla da je to još jedan u nizu incidenata u hrvatskim školama te da se nešto hitno mora mijenjati kako bi se zaštitili nastavnici i učenici.

Poručila je i da bi voljeli da se takvi incidenti više ne događaju. Napomenula je da je pravilima njihove škole propisana zabrana upotrebe mobitela za vrijeme nastave./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img