UŽAS KOD KOPRIVNICE Policija u obiteljskoj kući pronašla izbodeno tijelo oca troje malodobne djece, sumnja se da ga je ubila njegova partnerica

U mjestu Gola kod Koprivnice, na samoj granici s Mađarskom, policija je u četvrtak oko 17:40 u obiteljskoj kući u Ulici Pavleka Miškine pronašla tijelo mrtvog 46-godišnjeg muškarca.

Policija je u kratkom priopćenju odmah navela da se sumnja u nasilnu smrt, a Podravski.hr saznaje da je riječ o ocu troje malodobne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina.

Podravski također doznaje da je muškarac usmrćen hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, a prve informacije govore kako se za njegovu smrt sumnjiči ženska osoba, navodno nevjenčana partnerica ubijenoga.

Zločin se navodno dogodio pred dvoje djece, dok je treće dijete bilo izvan kuće i navodno je ono pozvalo policiju i hitnu.

Portal ePodravina javlja da je osumnjičena žena inače iz Rijeke te da se s ubijenim nedavno posvađala, ali da mu se u međuvremenu vratila trudna.

Ubijeni se bavio poljoprivredom i uslugama prijevoza.

U tijeku je policijski očevid nakon kojega bi trebalo biti jasnije što se točno dogodilo./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

IZASLANICI HDZ BiH-HNS U DN PFBiH

Nema nikakvog razloga da Parlament Federacije BiH ne zasjeda zbog pandemije koronavirusa

-Izaslanici HDZ BiH-HNS u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH jednako kao i njihove kolege u Zastupničkom domu smatraju kako nema nikakvog razloga da Parlament...