Utučeni Džeko na kraju jedne ere: Prespavat ću, pa ću vidjeti!

Još jednom su nogometaši BiH razočarali svoje navijače iako su bili posve blizu odlaska na Euro 2024.

Još jedna tužna noć u Zenici. Na stadionu koji pamti velike utakmice, ali i poraze nogometaši BiH nisu se uspjeli plasirati u finale doigravanja za nastup na Euro 2024. Naravno, sve su kamere bile usmjerene prema najboljem nogometašu koja je BiH imala od devedesete, piše SK.

Edin Džeko (38) je za seniorsku reprezentaciju debitirao prije 17 godina protiv Turske i odmah krasno zabio. To je bio njegov prvi od 65 golova za BiH. Po tome je nacionalni rekorder, kao i po broju nastupa, ima ih 134. Obilježio je najbolju eru reprezentacije BiH te je 2014. odveo na prvo i za sada jedino SP u povijesti.

“Glupo je reći, ali ovo nam je u zadnje godinu, dvije jedna od boljih utakmica. Primili smo dva naivna gola, ako je centaršut sa strane, igrač ti ne može zabiti gol ako stojiš blizu njega. Ima dosta mladih igrača, malo neiskustvo je učinilo svoje, malo umor. Momci su pokazali da imaju kvalitetu. Šteta je i za mlađe igrače. Neki u svlačionici plaču. Zaslužili smo pobjedu, ali ako ovako nastave, to može biti puno bolje. Svi igraju nogomet i postaje sve teže i teže otići na veliko natjecanje.”

Je li ovo kraj jedne ere?

” Ne bih ništa govorio vruće glave. Prespavat ću pa ćemo vidjeti.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img