USPRKOS SNIMCI NA PORNHUBU Agan Bunić ostaje predsjedatelj Skupštine USŽ

Na izvanrednoj sjednici Kluba Bošnjaka u Skupštini Unsko-sanske županije koja je održana danas nije usvojen prijedlog za smjenu predsjedatelja Agana Bunića zbog eksplicitne snimke koji je osvanuo na stranici Pornhub.

Reporter portala Klix.ba javlja da prijedlog dnevnog reda nije dobio dovoljnu podršku s obzirom na to da je 13 zastupnika bilo za, osam protiv, dok je pet bilo suzdržano.

Zastupnici SDA u Skupštini USŽ uputili su pismeni zahtjev za održavanje sjednice Kluba Bošnjaka tražeći da na dnevnom redu budu dvije tačke i to Prijedlog odluke o razrješenju predsjedatelja Skupštine USŽ Agana Bunića i Prijedlog odluke o kandidatu za predsjedatelja ili zamjenika predsjedatelja iz reda bošnjačkog naroda.

SDA je u obrazloženju zahtjeva navela kako novonastale okolnosti izazvane plasiranjem kompromitirajućih sadržaja vezanih za Bunića, a čime se narušava dignitet najvišeg zakonodavnog tijela u USŽ./HMS/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SJEVERNA MAKEDONIJA

Zatvorena birališta, na parlamentarne izbore izašlo nešto više od 50 posto birača

Glasovanje na parlamentarnim izborima u Sjevernoj Makedoniji, održano uz stroge zaštitne mjere usred pandemije koronavirusa, završeno je u srijedu navečer.Odaziv 1,8 milijuna registriranih glasača...