Hrvatski Medijski Servis

USPRKOS SNIMCI NA PORNHUBU Agan Bunić ostaje predsjedatelj Skupštine USŽ

Foto: Klix.ba

Na izvanrednoj sjednici Kluba Bošnjaka u Skupštini Unsko-sanske županije koja je održana danas nije usvojen prijedlog za smjenu predsjedatelja Agana Bunića zbog eksplicitne snimke koji je osvanuo na stranici Pornhub.

Reporter portala Klix.ba javlja da prijedlog dnevnog reda nije dobio dovoljnu podršku s obzirom na to da je 13 zastupnika bilo za, osam protiv, dok je pet bilo suzdržano.

Zastupnici SDA u Skupštini USŽ uputili su pismeni zahtjev za održavanje sjednice Kluba Bošnjaka tražeći da na dnevnom redu budu dvije tačke i to Prijedlog odluke o razrješenju predsjedatelja Skupštine USŽ Agana Bunića i Prijedlog odluke o kandidatu za predsjedatelja ili zamjenika predsjedatelja iz reda bošnjačkog naroda.

SDA je u obrazloženju zahtjeva navela kako novonastale okolnosti izazvane plasiranjem kompromitirajućih sadržaja vezanih za Bunića, a čime se narušava dignitet najvišeg zakonodavnog tijela u USŽ./HMS/

About the Author
  1. AnjaReply

    Ostavka.

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte