DETALJI ZLOČINA U ZAGREBU

Usmrtila supruga pa slala poruke s njegovog mobitela

Pozadina tragedije počela se otkrivati nakon što su policajci ove nedjelje u zagrebačkoj Dubravi zatekli ubijenog muškarca i ženu koja je teško ozlijeđena. Naime, muškarac (55) je pronađen oko 13,45 sati u stanu u naselju Studentski grad, dok je žena (59) pronađena izvan stana s ozlijedama koje si je najvjerojatnije sama nanijela, nakon čega je prebačena u Kliničku bolnicu Dubrava.

Susjedi su ranije potvrdili kako je žena skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata. Neslužbeno se doznaje kako je žena prije dolaska policije pokušala zataškati ubojstvo tako što je mobitelom ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu, prenose 24sata.hr.

Iako je mislila kako je time uspješno ”zamaskirala” ono što se dogodilo, najbliži su počeli biti sumnjičavi jer se dva dana nisu čuli s njim pa su došli provjeriti na vrata što se događa. Žena ih nije puštala u stan, zbog čega su zvali policiju. Policija je navodno nakon toga otkrila kako je lokacija s koje su se poruke slale bila cijelo vrijeme u stanu, što ih je nagnalo da uz pomoć vatrogasaca provale u stan, gdje su pronašli muškarca kako leži u lokvi krvi. Žena se po dolasku policije navodno bacila s balkona i time se ozlijedila./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img