ČOVIĆ SA ČLANOVIMA OO HDZ BiH ORAŠJE

Usmjeriti sve kapacitete u jačanje gospodarskog sektora općine Orašje

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović održao je sastanak s OO Orašje i načelnikom općine Stankom Vincetićem, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Domaćini današnjeg sastanka upoznali su Čovića sa svim mjerama koje je općina Orašje već poduzela subvencioniranjem i olakšicama u novonastalim okolnostima, kao i aktivnostima koje se planiraju provesti kako bi se održala stabilnost i pomoglo svim direktno pogođenim granama gospodarstva.

Subvencije prema svim subjektima moraju imati efektan učinak kako bi se negativni ekonomski utjecaji smanjili na minimum. Također, na sastanku su predočeni glavni prioriteti i infrastrukturni projekti koji se planiraju pokrenuti nakon olakšavanja epidemioloških mjera.

Stranački dužnosnici su razgovarali i o raspisivanju lokalnih izbora te pripremama koje slijede u predstojećem razdoblju.

Čović je dao punu potporu svim aktivnostima koje općinska razina provodi uz uključivanje viših razina vlasti koje moraju dati svoj konkretan doprinos i solidariziranje s lokalnim razinama vlasti, priopćeno  je iz HDZ-a BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Izbacite ovih osam loših navika i vaša koža će vam biti zahvalna

Previše pilinga može iziritirati vašu kožu, čineći je suhom i crvenom. Koliko god bilo primamljivo ostati budan do 3 ujutro, vaša će vam se...