Sve vijesti

INDIJA

Urušio se tunel, zarobljeno 40 radnika

Pasioci u sjevernoj Indiji traže zarobljene građevinske radnike, njih četrdesetak, nakon djelomičnog urušavanja tunela na autocesti, izvijestili su lokalni mediji.

Do urušavanja tunela dugačkog 4.5 kilometara koji je u izgradnji došlo je jučer ujutro u blizini mjesta Uttarkashi u himalajskoj državi Uttarakhand, izvijestio je Hindustan Times pozivajući se na spasioce.

“Najmanje 40 radnika zarobljeno je kada se oko 200 metara tunela urušilo”, rekao je dužnosnik spasilačkih službi Durgesh Rathodi.

Dio tunela se urušio kada je skupina radnika napuštala gradilište, a druga skupina je dolazila.

Imaju dovoljno kisika, nisu ozlijeđeni

Spasioci su u kontaktu s zarobljenim radnicima putem walkie-talkieja. Nitko od ljudi u tunelu nije ozlijeđen.

“Opskrba kisikom je osigurana pomoću privremenih cijevi, dajemo sve od sebe i ulažemo sve moguće napore. Od sada je situacija pod kontrolom i nije životno ugrožena,” rekao je inspektor iz službe za spašavanje Jagdamba Bijalwan za Indian Express.

Spasioci šalju hranu kroz cijevi, dok strojevima pokušavaju iskopati prolaz do radnika koji su udaljeni oko 60 metara od izlaza./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

16. KOLO PREMIJER LIGE BIH

Bez golova u susretu GOŠK-a i Širokog

Nedjeljni program nogometne Premijer lige BiH zaključili su GOŠK i Široki Brijeg koji su u Gabeli odigrali utakmicu bez pogodaka. Ranije u nedjelju Posušje je...