Uređeno školsko igralište Osnovne škole A.B. Šimića u Mostaru

U cilju kontinuiranog rada na podizanju kvalitete u školskim objektima kao i stvaranja okruženja koje će biti poticajno za cjelokupnost procesa učenja u školi, a fizičko uređenje školskog prostora smatra bitnim za odgojno-obrazovni rad, Grad Mostar skoro je uradio projekt uređenja malonogometnog i košarkaškog igralište u dvorištu Osnovne škole A.B. Šimić te izgradnje betonske tribine pored malonogometnog igrališta, priopćeno je iz Gradske uprave Mostara.

Prilikom izvođenja radova bilo je potrebno promijeniti i kanalizacijske cijevi, što su učinili djelatnici JP Vodovod d.o.o Mostar. Također, izvedeni su i radovi na obnovi i zaštiti fasade škole te odvodnje oborinskih voda.

Ovim projektom, čija je vrijednost oko 140 000 KM, omogućeno je funkcionalno korištenje školskog igrališta za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture, ali i u rekreativne svrhe.

Osnovna škola Antuna Branka Šimića Mostar je prva sagrađena osnovna škola u gradu, pa je i sada popularno nazivamo «Prva osnovna« što je i bio njen prvi naziv. Po brojnosti učenika jedna je od najvećih škola u Gradu Mostaru./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img