Urban & 4, Psihomodo Pop, Edo Maajka i drugi na Evergreen festu u Čitluku

Ovogodišnji Evergreen fest, na kojem će se kroz 20 večeri uz mnoštvo koncerata, kulturnih i umjetničkih događanja održati i dva velika Open-air koncerta, na kojima će, među ostalima, nastupiti Urban & 4, Zdenka Kovačiček, Psihomodo pop i Edo Maajka, održat će se od 6. do 26. kolovoza u Čitluku.

Prva dva dana Evergreen Festa obilježit će nastupi DJ Dame, koji večeras otvara festival, te DJ Ćavare koji će publiku zabavljati u srijedu.

Kao vrhunac festivala na pomoćnom igralištu stadiona “Bare” održat će se i dvije velike Open-air koncertne noći gdje će osim raznovrsnog zabavnog sadržaja i kreativnih radionica za djecu nastupiti i popularna glazbena imena.

Prvi Open-air koncert održat će se u četvrtak, 8. kolovoza, na stadionu Bare u Čitluku, a na njemu nastupaju grupa Nešto Između, Zdenka Kovačiček te Urban & 4.

Dan kasnije, u petak, 9. kolovoza, publiku će na istom mjestu zabavljati The Gamblers, Psihomodo Pop i reper Edo Maajka, a osim navedenih koncerata, posjetitelji će moći uživati i u nastupima brojnih drugih izvođača poput Meritasa, grupe M.O.R.T., Anarhiva i drugih, ali i u večeri poezije s Martinom Mlinarević Sopta, kao i u izložbi slobodnih umjetnika.

Evergreen Fest je inicijativa koja je pokrenuta entuzijazmom i željom da se stvori uspješan projekt koji će ojačati kulturnu i glazbenu ponudu kako na lokalnoj, tako i na razini čitave Bosne i Hercegovine./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OTISKOM PRSTA STIGLA SLUŽBENA POTVRDA

Službeno identificirano tijelo Kobea Bryanta

Forenzičari su jučer službeno identificirali tijelo bivšeg košarkaša LA Lakersa Kobea Bryanta među ostacima helikoptera koji se u nedjelju srušio na brežuljku pored Los...