ŽEPČE

Upriličena završnica projekta ‘Mladim snagama do ruralnog razvoja’

U utorak, u praktikumu poljoprivrede KŠC-a Don Bosco Žepče održana je završnica projekta „Mladim snagama do ruralnog razvoja“ kojoj su prisustvovale predstavnice RAŽ-a Gabrijela Perković i Marijana Zovko, a ispred Općine Žepče, Ilija Barešić, pomoćnik Općinskog načelnika za društvene djelatnosti i Dijana Martinović, stručna suradnica za informiranje.

Voditeljica projekta, Gabrijela Perković napravila je kratak osvrt na projekt i podsjetila  na radionice koje su održane u sklopu istoga, a jedna od njih bila je i „Vegetativno razmnožavanje cvijeća“ u kojoj je sudjelovao dio učenika 3. a TOŠ-a (fitofarmaceuti).

Tijekom ceremonije završnice projekta,  ravnateljici Tehničko-obrtničke škole Dubravki Jukić i pedagogu Ivanu Širiću predana je oprema koja će služiti učenicima poljoprivredne struke za kvalitetnije obavljanje praktične nastave.


/HMS/

Najnovije

PREDSJEDNIK VLADE RH

PLENKOVIĆ: Mislim da je na proljeće situacija bila mnogo ozbiljnija

Hrvatski premijer Andrej Plenković tijekom svog godišnjeg odmora obišao je Trsat, gdje je obilježava blagdan Velike Gospe. Kazao je kako smatra da možemo biti vrlo...