ŽEPČE

Upriličena završnica projekta ‘Mladim snagama do ruralnog razvoja’

U utorak, u praktikumu poljoprivrede KŠC-a Don Bosco Žepče održana je završnica projekta „Mladim snagama do ruralnog razvoja“ kojoj su prisustvovale predstavnice RAŽ-a Gabrijela Perković i Marijana Zovko, a ispred Općine Žepče, Ilija Barešić, pomoćnik Općinskog načelnika za društvene djelatnosti i Dijana Martinović, stručna suradnica za informiranje.

Voditeljica projekta, Gabrijela Perković napravila je kratak osvrt na projekt i podsjetila  na radionice koje su održane u sklopu istoga, a jedna od njih bila je i „Vegetativno razmnožavanje cvijeća“ u kojoj je sudjelovao dio učenika 3. a TOŠ-a (fitofarmaceuti).

Tijekom ceremonije završnice projekta,  ravnateljici Tehničko-obrtničke škole Dubravki Jukić i pedagogu Ivanu Širiću predana je oprema koja će služiti učenicima poljoprivredne struke za kvalitetnije obavljanje praktične nastave.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Počinje provedba programa ranog otkrivanja raka dojke

Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i liječnici specijalisti različitih specijalnosti potpisali su u ponedjeljak u Mostaru Smjernice za upućivanje na...