Uprava Elektroprivrede HZ HB u posjeti Središnjoj Bosni

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine, Lidija Bradara, zajedno s novom upravom JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar pod vodstvom generalnog direktora Drage Bage, održala je danas u Kreševu sastanak s načelnicima iz regije Središnja Bosna, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Raspravljalo se o strategijama i koracima za unaprjeđenje elektro-energetske infrastrukture u regiji, uključujući investicije u mrežu i ljudske resurse, obnovu poslovnica, te ulaganje u obnovljive izvore energije. Posjet poslovnim zonama Lepenica u Kiseljaku i Resnik u Kreševu naglasio je potrebu za značajnim ulaganjima Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar uslijed gospodarskog rasta.

Inicijativa i susreti poput ovoga su od izuzetne važnosti za pružanje kvalitetnije usluge svim korisnicima Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar, s posebnim fokusom na potrebe gospodarstva Središnje Bosne. Sastanak je zaključen s jasnim indikacijama da će ove konstruktivne posjete postati redovna praksa, jačajući suradnju i razvoj na svim razinama, priopćeno je iz Ureda predsjednice FBiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img