Sve vijesti

MOSTAR

Upozorenje korisnicima javnih površina

Ugostitelji koji koriste javne površine u Mostaru upozoreni su da moraju produžiti dozvolu ili će se suočiti s prekršajnim sankcijama.

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara oglasila se priopćenjem za javnost u kojem upozorava pravne i fizičke osobe, koje koriste gradske javne površine postavljenom ugostiteljskom opremom, a kojima je protekao rok po odobrenju nadležnog tijela za zauzimanje javne površine, da su dužne pribaviti Rješenja za privremeno korištenje javne površine za razdoblje od 1. studenoga do 31. prosinca ove godine.

Korisnici javnih površina dužni su pribaviti Rješenja o zauzimanju javnih površina za naznačeno razdoblje najkasnije do 18. studenoga.

Služba za inspekcijske poslove, komunalni redari i komunalni inspektori će od 21. studenoga izvršiti kontrolne nadzore, donijeti Rješenja o uklanjanju sadržaja s onih javnih površina gdje odgovorne osobe nisu pribavile odobrenja od nadležnog organa, a za zatjecanje u prekršaju izreći će odgovarajuće prekršajne sankcije u skladu s Odlukom o privremenom korištenju javnih površina, ističe se u priopćenju./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

16. KOLO PREMIJER LIGE BIH

Bez golova u susretu GOŠK-a i Širokog

Nedjeljni program nogometne Premijer lige BiH zaključili su GOŠK i Široki Brijeg koji su u Gabeli odigrali utakmicu bez pogodaka. Ranije u nedjelju Posušje je...