Hrvatski Medijski Servis

UPOZORENJE AMERIČKOG VELEPOSLANSTVA: U Crnoj Gori mogući teroristički napadi tijekom blagdana

Foto: Ilustracja

Veleposlanstvo SAD-a u Podgorici upozorilo je svoje državljane na moguće terorističke napade u Crnoj Gori tijekom predstojećih blagdana.

“Tijekom blagdana, sigurnosne mjere u Crnoj Gori ostaju povećane uslijed prijetnji međunarodnih terorističkih grupa i pojedinaca širom Europe inspiriranih ekstremističkom ideologijom”, upozorili su iz Veleposlanstva SAD e-mailom svoje građane, javlja Srna.

U upozorenju se navodi da ekstremisti nastavljaju s fokusiranjem na turistička mjesta, tržne centre, zračne, restorane, vjerske objekte.

Američki državljani se savjetuju na poseban oprez prilikom posjeta festivalima ili neki drugim blagdanskim događajima, vjerskim objektima i mjestima masovnih okupljanja.

Oni se savjetuju da još jednom razmotre svoje osobne sigurnosne planove, budu svjesni svoje okoline, te da prate lokalne medije kako bi bili obaviješteni./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte