SVI OSTALI U ČUDU

United prosvjeduje zbog suđenja, a Solskajer za sve optužuje drugog trenera: “Otkako se on žali na suđenje…”

Uoči sutrašnje utakmice 6. kola engleske Premierlige u kojoj Manchester United dočekuje Aston Villu, trener Ole Gunnar Solskjaer odgovarao je na pitanja novinara.

Bio je poprilično nezadovoljan suđenjem u posljednja dva susreta sa West Hamom, tvrdi da su im uskraćena čak tri jedanaesterca, a za to je optužio svog kolegu – Jurgena Kloppa.

“Nadam se da ćemo dobiti samo ono što smo zaslužili. Trebali smo dobiti čak tri jedanaesterca u posljednja dva susreta, ali otkako se jedan trener počeo žaliti na suđenje, sve se promijenilo”, rekao je pa nastavio.

“Sada se vidi ogromna razlika, ali suđenje ćemo prepustiti sucima. Nadam se da će uskoro znati donijeti pravu odluku”.

Iako Solskjaer nije spomenuo ime njemačkog trenera, sasvim je jasno da se radi upravo o njemu, piše Gol.hr.

Njihov se sukob vuče još od siječnja ove godine kada je Liverpool nastradao na gostovanju kod Southamptona, izgubili su sa 1:0, a Klopp je bio nezadovoljan suđenjem.

“United je dobio više jedanaesteraca u dvije godine, nego što smo mi u posljednjih pet i pol godina, ali nema isprike za ovaj kiks”, izjavio je tada njemački trener, piše Gol.hr.

Inače, prošle sezone United je dobio čak dvanaest jedanaesterca, a jedan više imao je samo Leicester City./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

“KOMPAS” I “FOKUS”

Vasilj i Gudelj autori dviju novih političkih emisija RTV Herceg Bosne

Rupa nastala nedostatkom kanala u sklopu Javnog RTV servisa na hrvatskom jeziku ogromna je. RTV Herceg Bosna pokušava nadoknaditi taj nedostatak za Hrvate u...