UMJESTO REDOVITE Bit će održana telefonska sjednica Vijeća ministara BiH

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine održat će danas izvanrednu – telefonsku sjednicu, a o obujmu i sadržaju predloženih materijala javnost će biti informirana putem saopćenja za javnost.

Redovna sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, koja je trebala biti održana danas, bit će prolongirana. Kako Klix.ba doznaje, razlog za prolongiranje redovne sjednice tehničke je prirode.

Naime, brojni ministri zbog ranije preuzetih obaveza nisu bili u prilici doći na današnju sjednicu VM BiH, a riječ je o ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću, ministru sigurnosti BiH Draganu Mektiću, ministru vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirku Šaroviću i ministru financija i riznice BiH Vjekoslavu Bevandi.

Na dnevnom redu redovne sjednice trebalo se naći nekoliko dokumenata o stanju u oblasti migracija koje je priredilo Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine. Ministarstvo financija i riznice pripremilo je i na razmatranje Vijeću ministara dostavilo Nacrt ugovora o zajmu (GrCF2 W2 – Projekt javnog prijevoza Sarajevo) između BiH i Europske banke za obnovu i razvoj./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NEREDI U SRBIJI

U Beogradu ne prestaju sukobi policije i prosvjednika, okršaji i u Novom Sadu i Nišu

Drugu večer zaredom u Beogradu su se sukobili prosvjednici i policija. Prosvjedi su počeli nakon najave o uvođenju policijskog sata, a dosad ima nekoliko...