BANJA LUKA

Uhićenje zbog oštećenja vozila novinara

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka identificirali su i uhitili S.B. iz Banjaluke, osumnjičenog da je oštetio vozila Nikole Morače, novinara Srpska Info i Euro Blica, Aleksandra Trifunovića, urednika portala Buka, te dva vozila tog portala.

“Nad S.B. izvršena je kriminalistička obrada, zbog sumnje da je navedeno kazneno djelo izvršio 8. ožujka, tako da je u Banjaluci na parking prostoru oštrim predmetom načinio oštećenja na teretnom vozilu ‘Renault’ i putničkom vozilu ‘Toyota’, vlasništvo pravne osobe iz Banjaluke, te vozilima range Rover vlasništvo A.T. i Volkswagen vlasništvo N.M. iz Banjaluke”, rekli su iz policije.

“Nezavisne novine” neslužbeno doznaju da je u pitanju Saša Bunić, susjed dvojice novinara.

Morača kaže da je iznenađen saznanjem da iza svega stoji osoba iz susjedstva. Rekao je da mu je laknulo nakon što je saznao da je policija otkrila osumnjičenog.

“Zahvaljujem se policiji na predanom radu i brzom rasvjetljavanju slučaja koji je uznemirio moju obitelj i mene osobno”, rekao je Morača.

Trifunović je naveo da je njemu i Morači priopćeno u MUP-u Republike Srpske da su otkrili počinitelja.

“To dakle nismo uradili nas dvojica, za što je imao indicije predsjednik Dodik, već osoba pod inicijalima S.B. po vlastitom priznanju. Hvala MUP RS!”, naveo je Trifunović./HMS/

Najnovije

STUTTGART

Pretres u Mercedesu zbog sumnje na korupciju

Uredi u zgradi kompanije Mercedes-Benz u Sindelfingenu, pored Stuttgarta, pretreseni su u sklopu istrage protiv dvojice menadžera tvrtke koji su se našli na udaru...