ZENICA

Uhićena sutkinja Općinskog suda Melisa Kovačević

Po nalogu Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, pripadnici Federalne uprave policije Sarajevo uz asistenciju i tehničku podršku Obavještajno sigurnosne agencije danas su uhitili sutkinju Općinskog suda u Zenici M.K.

“Možemo potvrditi informaciju da je Melisa Kovačević danas uhićena, dok ostale informacije vezane za istragu, u ovom trenutku, ne možemo dati. Najbolje će biti da se obratite Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova i Županijskom tužiteljstvu Zenica, koji su nadležni da provode istražne radnje”, kazao je glasnogovornik Općinskog suda u Zenici Naik Arnaut.

Uhićenje je uslijedilo kao rezultat posebnih istražnih radnji i višemjesečnog rada na aktivnostima u akciji kodnog naziva „Kameleon”, koje su provodile navedene agencije pod nadzorom Tužiteljstva ZDŽ, a zbog postojanja osnova sumnje da je sutkinja Općinskog suda u Zenici u dužem vremenskom razdoblju činila određena koruptivna krivična djela.

Ona će tijekom sutrašnjeg dana biti predana u nadležnost Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije na dalje postupanje, priopćeno je iz Tužiteljstva ZDŽ./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img