Uhićena još jedna osoba u vezi sa slučajem ubojstva Slaviše Krunića

Policija Republike Srpske (RS) jutros je u okviru istrage u vezi sa rasvjetljavanjem kaznenog djela ubojstva banjalučkog gospodarstvenika Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića uhitila još jednu osobu inicijala S.P..

Neslužbeno, uhićen je Sreten Popović, koji se dovodi u vezu sa Željkom Kovačevićem, jednim od napadača na Krunića.Načelnica Odjela za odnose sa javnošću MUPRS-a Mirna Miljanović rekla je Feni da se S.P može dovesti u vezu s pružanjem pomoći izvršitelju kaznenog djela.

Jutros je, kako je navela, izvršen i pretres kuće Benedija Đukanovića koji je u bijegu, i tom prilikom su pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u kaznenog postupka. Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović ubijeni su 22. travnja ove godine u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, Krunićev vozač, ranjen.

Zbog sumnje da su uzvršitelji ovog teškog ubojstva, policija RS-a je uhitila Emilija Baldu, Gorana Milanovića i Rodoljuba Gajića, dok se traga za Benedijem Đukanovićem, koji je u bijegu. Slučaj ovog ubojstva bit će razmatran i tijekom današnje sjednice Narodne skupštine RS-a o stanju sigurnosti u RS./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NJEMČKA

Seksualni radnici traže dozvolu za rad nakon pandemije

Udruga koja okuplja radnike u njemačkoj industriji seksa pozvala je da se ukinu restriktivne mjere koje se odnose na njezin rad, a donesene su...