UBOJSTVO LANE BIJEDIĆ: MUP ŽZH moli građane za pomoć

”Mole se građani da ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja su interesantna za ubojstvo L. B., koje se dogodilo 6. listopada u mjestu Studenci između Ljubuškog i Čapljine, da se jave najbližoj policijskoj postaji ili Upravi policije na telefonski broj: 039/ 830-808”, stoji u priopćenju koje je izdao MUP ŽZH.

Podsjetimo, dana 6. listopada 18.35 sati putem telefona dežurni u PU Ljubuški je zaprimio prijavu da je u mjestu Studenci (grad Ljubuški), ispod nadvožnjaka u rijeci Studenčici uočeno beživotno tijelo.

Na mjesto događaja upućena je patrola uniformiranih policijskih službenika PU Ljubuški koji su na navedenoj lokaciji uočili beživotno tijelo, te su odmah osigurali mjesto događaja a s prijavom su upoznati dežurni Županijski tužitelj, djelatnici Doma zdravlja Ljubuški i djelatnici GSS-a Ljubuški.

Odmah je formirana ekipa za očevid koja je upućena u mjesto Studence i kojom je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu na mjestu događaja.

Izvršenim pregledom beživotnog tijela pronađeni su osobni dokumenti na ime Lane Bijedić starosti 19 godina iz Mostara. Nakon što je utvrđen identitet dežurni tužitelj je izdao nalog za obdukciju te je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu u Mostar./HMS/

Najnovije

OKRUŽNI SUD BANJA LUKA

Bivšem ministru prosvjete RS Nenadu Suziću devet godina zatvora za obljubu djevojčice

Nenad Suzić, bivši ministar prosvjete Republike Srpske i redoviti profesor Banjalučkog sveučilišta, osuđen je na devet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja 14-godišnje djevojčice, priopćio...