SARAJEVO

Kolega ubio zaposlenika Studenskog centra u Nedžarićima, u tijeku intenzivna potraga za ubojicom

Jedna osoba ubijena je u Nedžarićima u Sarajevu, potvrđeno je u Feni u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

– Operativni centar MUP-a ŽS je u 11.35 sati obaviješten o nesretnom događaju na lokalitetu Studentskog centra u Nedžarićima. Na mjesto događaja je odmah upućeno više policijskih patrola kao i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć ŽS. Radnici Hitne pomoći su u 11.45 sati konstatirali smrt jedne osobe, za koju se sumnja da je nastala nasilnim putem – kazao je Feni glasnogovornik MUP-a ŽS Mirza Hadžiabdić.

Naglasio je da se nastradala osoba nije student, nego da se radi “navodno, o zaposleniku JU Studentski centar Sarajevo, te da nije bilo više ozlijeđenih osoba”.

“Policiji je poznat identitet muškarca koji se sumnjiči da je počinio ubojstvo, i za njim se intenzivno traga. O svemu je upoznata dežurna tužiteljica koja rukovodi očevidom zajedno s pripadnicima MUP-a ŽS “, dodao je Hadžiabdić.

Tuga U Nedžarićima / Foto: Radiosarajevo

– Više informacija će biti poznati nakon što se očevid završi – kazao je Hadžiabdić.

Neslužbeno se saznaje da je ubijen rukovoditelj smještaja u Domu Almir Škrijelj. Njega je nakon svađe navodno ubio također zaposlenik Doma Sead Tahirović, prenosi Oslobođenje./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

JEZIVO

Više od 10.000 mrtvih u Italiji, 889 umrlo za 24 sata

U Italiji je više od 10.000 žrtava koronavirusa i u 24 sata umrlo je 889, objavila je u subotu Civilna zaštita, a vlada razmatra...