Hrvatski Medijski Servis

LIKIVIDIRALI GA SARAJEVSKI SPECIJALCI Gačić ubijen u razmjeni vatre s policijom

Najtraženiji bjegunac u BiH, Edin Gačić, koji se sumnjiči za brutalno ubojstvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića, te mještanina Podorašca Sauda Sultanića je ubijen od strane povjerenik MUP-a ŽS, saznaje Klix.ba

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio policijski zapovjednik MUP-a ŽS Mevludin Halilović.

Sarajevski specijalci ubili su Edina Gačića koji je pucao na njih u Lepenici kod Kiseljaka.

Kako otkriva izvor blizak istrazi, Gačić je pucao na policajce i tom prilikom je jednog lakše ranio. Kada su ga okružili specijalci on je na njih otvorio rafalnu paljbu koja mu je odmah uzvraćena.

Gačića je policija sumnjičila da je počinio dva ubojstva, u mjestu Podorašac kod Konjica 6. veljače i 9. veljače u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Gačić je osam dana bio u bjegu nakon monstruoznog ubojstva u Podorašcu, a krvavi pir nastavio je i u Suhodolu, ubojstvom policajca koji je bio zadužen za čuvanje objekta FUP-a.

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubojice koji se krio, zbog čega su podignute visoke mjere sigurnosti, a na terenu angažirane sve policijske snage.

Koliko je situacija bila ozbiljna Vlada ŽS je raspisala i nagradu u iznosu od 50.000 KM za informaciju koja će dovesti do uhićenja Edina Gačića.

Gačić je inače višestruki ubojica, a iz KPZ-a Bihać pušten je na slobodu još 2017. godine./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte