U utrku za Danija Olma ušla dva nogometna velikana

Nakon vijesti da mladog Španjolca želi dovesti Manchester City, talijanski Caliomercato je objavio i razgovor s Markom Vukelićem, zamjenikom Dinamovog sportskog direktora koji tvrdi kako Olma žele i dva talijanska velikaa – Milan i Roma.

– Istina je, Roma i Milan zainteresirani su za Olma, ali oni nisu jedini koji ga prate. I to nije nimalo čudno s obzirom da Olmo igra sjajno. Moguće je, i to vrlo lako moguće da nas Španjolac napusti već u siječnju. Uvijek smo spremni saslušati konkretne ponude i čekamo ih – rekao je Vukelić koji se talijanskom portalu javio s foruma WyScout 2019 u Amsterdamu.

Suprotno dosadašnjim mišljenjima, u Dinamu nisu odredili najmanji iznos odštete, neku cifru ispod koje se ne bi ni pregovaralo oko transfera.

– Nismo nikada pričali ni razmišljali o brojkama, o milijunima. Ono što se zna je da Olma prate mnogi, da ima puno zainteresiranih. Vidjet ćemo kako će se brojke kretati u trenucima pristizanja ponuda – rekao je Vukelić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ISPLIVAVAJU NOVI DETALJI

Kako je elektromehaničar Mehmedagić uopće upisao fakultet?

Direktor Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) BiH Osman Mehmedagić Osmica, kadar vladajuće bošnjačke stranke SDA, dostavio je konačno ovih dana Zajedničkom povjerenstvu za nadzor nad radom...