Hrvatski Medijski Servis

U utrku za Danija Olma ušla dva nogometna velikana

Nakon vijesti da mladog Španjolca želi dovesti Manchester City, talijanski Caliomercato je objavio i razgovor s Markom Vukelićem, zamjenikom Dinamovog sportskog direktora koji tvrdi kako Olma žele i dva talijanska velikaa – Milan i Roma.

– Istina je, Roma i Milan zainteresirani su za Olma, ali oni nisu jedini koji ga prate. I to nije nimalo čudno s obzirom da Olmo igra sjajno. Moguće je, i to vrlo lako moguće da nas Španjolac napusti već u siječnju. Uvijek smo spremni saslušati konkretne ponude i čekamo ih – rekao je Vukelić koji se talijanskom portalu javio s foruma WyScout 2019 u Amsterdamu.

Suprotno dosadašnjim mišljenjima, u Dinamu nisu odredili najmanji iznos odštete, neku cifru ispod koje se ne bi ni pregovaralo oko transfera.

– Nismo nikada pričali ni razmišljali o brojkama, o milijunima. Ono što se zna je da Olma prate mnogi, da ima puno zainteresiranih. Vidjet ćemo kako će se brojke kretati u trenucima pristizanja ponuda – rekao je Vukelić./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte