TOMISLAVGRAD

U Tomislavgradu počeo ‘Mjesec hrvatske knjige’

“Mjesec hrvatske knjige 2021.”, manifestacija koju organizira Kulturno-informativni centar (KIC) Tomislavgrad, započela je u petak i trajat će do 15. listopada.

Po riječima ravnateljice KIC-a Danijele Papić, riječ je o šestoj po redu manifestaciji koja ove godine naglasak stavlja na čitanje knjiga.

Za ovogodišnju manifestaciju organizator nudi određene pogodnosti kao što je besplatno članstvo za prvašiće i umirovljenike i besplatno članstvo za darovane knjige, kao i posjete gradskoj galeriji.

“U Danima otvorenih vrata gradske knjižnice korisnici će biti upoznati s radom knjižnice, knjižnim fondom te će biti otvoren pristup zavičajnoj zbirci koja će biti izložena u prostorijama KIC-a”, kazala je Papić.

U završnom dijelu ovogodišnjeg programa bit će organizirana književnu večer pod nazivom “Kraljevstvo riječi” u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne.

Manifestaciju će financijski podržati Federalno ministarstvo kulture i sporta, Fondacija za bibliotečku djelatnost, Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ-a te Općina Tomislavgrad./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HP MOSTAR

Nove marke HP Mostar „Božić 2021. i Nova godina“

Hrvatska pošta (HP) Mostar prigodnim poštanskim markama tradicionalno obilježava Božić i Novu godinu. Marke se u poštanskom prometu koriste od 1. prosinca 2021. Božić je blagdan...