HRVATSKA

U snijegu na Papuku pronađena dva smrznuta tijela

Djelatnici zimske službe tijekom akcije čišćenja snijega na Papuku, u Hrvatskoj, pronašli su dva mrtva tijela, javlja pozega.eu.

Na dionici ceste Velika – Jankovac, odvojku prema vojnoj bazi, pronašli su smrznuto tijelo.

Nešto kasnije u blizini mjesta pronalaska prvog tijela jedan je građanin pronašao i drugo tijelo. Ta informacija je potvrđena za pozega.eu iz PU virovitičko-podravske čiji djelatnici obavljaju očevid na mjestu događaja.

“Očevid i daljnja pretraga terena su u tijeku, u utorak ujutro priopćenjem ćemo izvijestiti javnost o rezultatima”, rekao je glasnogovornik virovitičko-podravske policije Josip Štajdohar.

Sumnja se da se radi o migrantima

Prve informacije govore da bi se moglo raditi o migrantima koje su hladnoća i snijeg zatekli na Papuku. Još nije poznato je li osim njih bilo još ljudi čija su tijela možda prekrivena snijegom.

Na Papuku je mjestimično i do pola metra snijega. Na mjesto pronalaska tijela uz policiju izašla je i interventna policija jer se pretražuje veliko područje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HMS SAZNAJE

Zbog bolesti Čampare neće biti razmatrano imenovanje Galića za ravnatelja FUP-a

Radi bolesti ministra unutarnjih poslova FBiH, koji je obolio od koronavirusa, na sljedećoj sjednici Vlade FBiH neće biti moguće razmatrati imenovanje Zorana Galića za...