LJUBUŠKI

U samoizolaciji 160 osoba, nema zaraženih

U samoizolaciji je trenutno 160 osoba s područja grada Ljubuškog i nema zaraženih virusom COVID 19 u Ljubuškom.

Prema riječima doktora Ivana Landeke, za neke od njih samoizolacija prestaje za par dana, ali za njih vrijede sva pravila i naredbe koje su već izdane. Tako da prestanak samoizolacije ne znači da mogu šetati i hodati gdje hoće, nego za njih vrijede sve upute i naredbe koje su trenutno na snazi.

Dezinfekcija otvorenih javnih površina na području grada Ljubuškog će se raditi ponovno ovaj tjedan, jer se ona radi svako sedam dana i dezinficirati će nogostupe, ulaze u ustanove koje rade, ljekarne, trgovine i uraditi pranje ulica. Za provođenje mjera pranja ulica zaduženo je Javno poduzeće, prenosi Ljubuški portal.

Zbog proglašene prirodne nepogode prouzrokovane neposrednom opasnošću od korona virusa (COVID 19) doktor Ivan Landeka u ime Stožera civilne zaštite Grada Ljubuškog još jednom poziva sve građane da se pridržavaju zapovjedi i pozvao sve da budu odgovorni da prijave sve koji ne poštuju samoizolaciju, ali i sve one koji ne poštuju zapovjedi Križnog stožera jer nam je u ovom trenutku jedino zdravlje bitno./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije