U psihijatrijskoj bolnici na Rabu bolesnik šakama ubio drugog bolesnika

U pshijatrijskoj bolnici Insula na Rabu dogodilo se ubojstvo. Jedan bolesnik je šakama ubio drugoga.

Iz policije su priopćili kako su sinoć zaprimili dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno tijelo muške osobe. Očevid je u tijeku, a u službene prostorije policije priveden je muškarac kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.

Točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom.

Policija, kako piše Index.hr, nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenice ovog događaja.

O istrazi koja je u tijeku ovisi pod kojom će se kvalifikacijom teretiti uhićenog muškarca.

Oglasila se i bolnica.

“Dana 31.1. .u 20.55 sati dogodio se tragičan događaj prilikom kojeg je, nakon kratkog verbalnog sukoba, bolesnik s nekoliko udaraca šakom udario subolesnika i nanio mu teške ozljede. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP, bolesnik je preminuo.

Osumnjičeni je po djelatnicima MUP-a prepraćen u policijsku postaju na ispitivanje.

Cijeli događaj se prema izjavama zbio u svega nekoliko desetaka sekundi.

Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje. Očevid je u tijeku”, navodi se u priopćenju iz Županijske specijalne bolnice Insula. Također su naveli kako obitelji preminulog izražavaju iskrenu sućut./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img