BIJELJINA

U opsežnoj akciji uhićena starleta Tijana Ajfon i još deseci osoba, pronađena droga i oružje

Krim policija RS-a u suradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhićeno više od 30 osoba kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.

Kako piše ATV, među uhićenima je i srbijanska starleta Tijana Ajfon. Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, kao i Saša Petrović, Jovana Denić i Sofija Gačić, u BiH su došle čamcem.

Sve četiri uhićene su u Srbiji i dovođene u vezu sa prostitucijom.

Kako su naveli iz bijeljinske policije, u pritvoru je zadržano 16 uhićenih, a riječ je o pripadnicima organizirane međunarodne kriminalne grupe. Četrnaest pritvorenih je iz BiH, dok je po jedno iz Srbije (Tijana Ajfon) i Slovenije.

Policija je, kako se navodi, pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan plinski pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM u raznim valutama. Hapšenja su izvedena nakon pretresa vikedice u mjestu Suvo polje kod Bijeljine, gdje je zatečeno 35 kriminogenih osoba (26 muškaraca i devet žena)./HMS/

Najnovije

CRNA GORA

Na snagu stupaju strože mjere, u kafiće i restorane samo uz covid-potvrdu ili test

U kafiće i restorane u Crnoj Gori od ponoći će se moći ući jedino uz potvrdu o cijepljenju, negativan PCR test, brzi antigenski test...