U napadu u Berlinu ubijen muškarac iz BiH, tri osobe ranjene

U Berlinu u gradskom dijelu Wedding, jučer je na ulici pucano na četiri osobe. Jedan mušakarac je smrtno stradao, dok su tri osobe ranjene, piše njemački Bild.

Kako navode, još uvijek nema informacija zašto su muškarci napadnuti, a žrtve su porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Muškarac (31) je podlegao od ozljeda dok su ostala trojica teško ozlijeđena. Prema policijskom izvješću muškarci su napadnuti dok su napuštali zgradu i ulazili u automobil. U tom trenutku su ih nepoznati počinitelji napali hicima iz vatrenog oružja i vjerojatno noževima, budući da su neki od napadnutih muškaraca zadobili i ubodne rane.

Zadobili su teške prostrijelne rane, a jedan je reanimiran, ali bezuspješno te je podlegao od zadobivenih ozljeda na putu prema bolnici.

Kako su rekli svjedoci, osobe koje su pucale su pobjegle u BMW-u koji je naišao na mjesto pucnjave gdje je ubrzo stiglo pet vatrogasnih vozila i tri vozila hitne pomoći.

Policija koja je izvršila uviđaj je ogradila mjesto zločina, ispitali su svjedoke i uzeli otiske. Pred bolnicom u koju je dovezen jedan od ozlijeđenih okupilo se više od 100 poznanika i članova obitelji koji su se sukobili ispred bolnice te je policija morala intervenirati.

Berliner Zeitung piše da je napadu prethodila svađa između obitelji koja se dogodila u petak u ugostiteljskom objektu./HMS/

Najnovije

PREDVODIO MISNO SLAVLJE

Nadbiskup Vukšić posjetio župu Janjevo na Kosovu

Predsjednik Biskupske konferencije (BK) BiH mons. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, u utorak je posjetio župu sv....