U Mostaru počelo edukativno druženje s trudnicama ‘Naše putovanje počinje’

U Poliklinici Vitalis, u organizaciji mostarske kompanije Sfera večeras je počelo edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”. Druženje je okupilo oko 100 trudnica koje uživaju u edukativnim predavanjima doktora i stručnjaka. Za sve njih sponzori i partneri pripremili su bogate i vrijedne nagrade. Poliklinika Vitalis darovala je svaku nazočnu trudnicu s poklon bonom 50% popusta na pregled. Kompanija Sfera poklonila je časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Druženje je počelo edukativnim predavanjima doktora, nakon čega će uslijediti interaktivna komunikacija s trudnicama i darivanje. Govori se o različitim temama koje su bitne za svaku trudnicu. Ginekolog Dejan Tirić počeo je druženje s temom ”Trudnoća po tjednima”, pedijatar hepatogastroenterolog Teo Tomić govori o temi ”Bebina prva hrana”, te medicinska sestra Marija Drljević o temi ”Prvo dojenje”. Bit će govora i o temama: ”Dugotrajni učinci suplementacije na zdravlje majke i djeteta”, “Kako olakšati nelagodu prilikom rasta novih zubića” i “Velika pomoć za male stomake”.

Sponzori druženja su: Pampers, Geneplanet s brendom Nifty, Bijasko s brendom Curaprox, Euromand s brendom Aptamil, A-Twin s brendom Child Life, Ewopharma s proizvodima Bio-gaja, Berlin Chemie s brendovima Anaftin Baby, Espumisan i Lioton.
Partneri: Medimpex s brendovima Mollers i Relax maternity, Sarajevski kiseljak s brendom MG mivela, Džajić commerce s proizvodima Hamanek, Nectar s brendom Frutek, Pharma S, te Nobel.

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevo u suradnji sa Poklinikom Sunce Agram, te u Banja Luci s Poliklinikom Medico S. Edukativno druženje će se održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima. Organizatori poručuju trudnicama da prate njihov rad, jer u razdoblju koje slijedi ‘očekuju Vas vrijedni pokloni i interesantna edukativna predavanja’./Fena/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NOSITELJICA LISTE HDZ U 11. IZBORNOJ JEDINICI

BUŠIĆ: Hrvatska će i dalje pomagati HNK Mostar

Državna tajnica Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske i nositeljica liste za 11. izbornu jedinicu na predstojećim izborima u Hrvatskoj Zdravka Bušić posjetila je u...