KONCERT DUHOVNE GLAZBE

“U mom srcu Vatra” u Širokom Brijegu

Udruga „Korektiv“ organizira prvi veliki božićni koncert popularne duhovne glazbe „U mom srcu Vatra“, koji će se održati 19. prosinca, 2021. u 19.30 u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Na večeri slavljenja Gospodina nastupat će Alan Hržica, Vanessa Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Riječ je o slavljenju Gospodina a publika će za to prvi put imati priliku u športskoj dvorani Pecara koncertom vrhunske produkcije.

U ovim teškim i izazovnim vremenima Hercegovina će modernim duhovnim pjesmama osjetiti Božju blizinu koja uvijek iznova donosi dobrotu.

Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi „Mlado sunce“ koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima, piše Jabuka.tv.

Cijena ulaznica, koje su u pretprodaji dostupne u caffe bar Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru, je 10 KM. Za djecu do 12 godina i invalide ulaz je besplatan./HMS/

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Stanovnici ove zemlje su proglašeni najvećim pijancima na svijetu

Australci su proglašeni najvećim pijancima na svijetu. Međunarodna anketa Global Drugs Survey pokazala je da su se Australci u 2020. opijali u prosjeku 27 puta...