U Ljubuškom počela manifestacija ‘Pozdrav ljetu’

Stotine Ljubušaka i njihovih gostiju sinoć je po peti put pozdravilo ljeto u tom hercegovačkom gradu na manifestaciji “Pozdrav ljetu” koja se od 4. do 6. rujna održava u organizaciji članova tamošnje udruge mladih ‘Agape’.

“Pozdravljamo ljeto čak tri dana, kako bi nam iduće bilo još sunčanije, zabavnije i s manje kiše. Ponesite osmijeh na licu, dobro raspoloženje i šarene misli”, poručili su iz spomenute udruge.

Događaj je organiziran u Parku hrvatskih banova, a pratio ga je prigodan glazbeni program.

Osim “Pozdrava ljetu”, Agape organizira i niz drugih manifestacija tijekom godine.

Tako su početkom ljeta na njihovih nekoliko edukativnih radionica gostovala neka poznata bh. i hrvatska imena poput Đele Hadžiselimovića i Srđana Puhala gdje su mladima držali predavanje o potrebi bavljenja mladenačkim aktivizmom. Također, Agape organizira i humanitarne te ekološke akcije, a u sklopu zadnje ekološke akcije nekoliko subota zaredom su čistili grad od plastičnog otpada i drugog smeća.

Ivan Mlinarević, predsjednik spomenute udruge kazao je Feni kako je cilj manifestacije pozdraviti sve ljetne događaje u gradu i građanima Ljubuškog prirediti malo plesa i glazbe.

– Nastupit će, među ostalim, ‘Duo Maxim’ i grupa ‘Sva četiri’ te Mostar school rock – blues band – kazao je Mlinarević poručivši kako se nadaju da će iduće ljeto biti još toplije i sadržajnije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Ulicama prošla vesela kolona maskiranih učenika

Karnevalska povorka donijela je danas veselje u Ulicu kralja Tomislava i na Broćanski trg. Mažoretkinje, polaznici čitlučkih dječjih vrtića, učenici Osnovne škole fra Didaka...