ŠIROKI BRIJEG

U Gradskoj vijećnici rasprava o brzoj cesti

Federalno ministarstvo okoliša i turizma u suradnji s Uredom gradonačelnika Širokog Brijega organizira javnu raspravu o ocjeni Studije o procjeni utjecaja na okoliš za projekt izgradnje brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Granica Republike Hrvatske.

Javna rasprava će se održati u Širokom Brijegu u Gradskoj vijećnici u utorak, 19. listopada 2021. godine, s početkom u 12:30 sati.

Dnevni red:

  1. Prezentacija zakonskog osnova u postupku izdavanja okolišne dozvole (predstavnik Federalnog ministarstva okoliša i turizma)
  2. Prezentacija Studije utjecaja na okoliš (predstavnik konsultanata – ECOPLAN d.o.o. Mostar)
  3. Pitanja, diskusija, odgovori i objašnjenja

Ovim se na javnu raspravu pozivaju svi zainteresirani građani, mjesne zajednice, NVO i i svi ostali zainteresirani subjekti.

Dokumentacija za okolišnu dozvolu dostupna je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma, odnosno na LINKU

Primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš mogu se dostaviti u pisanoj formi na adresu Federalnog ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole (Sarajevo, Ul. Hamdije Čemerlića br. 2) u roku od 15 dana od dana održavanja javne rasprave, objavljeno je na službenoj stranici Grada Širokoga Brijega.

Sljedećeg dana javna rasprava o istoj temi bit će održana u Grudama./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HP MOSTAR

Nove marke HP Mostar „Božić 2021. i Nova godina“

Hrvatska pošta (HP) Mostar prigodnim poštanskim markama tradicionalno obilježava Božić i Novu godinu. Marke se u poštanskom prometu koriste od 1. prosinca 2021. Božić je blagdan...