NEOBIČNA KAMPANJA

U bordelu u Beču možete se i cjepiti, kaže voditelj smjene Zehrudin Selimović

U Austriji Kurza možda više nema – ali sa i bez konzervativnog kancelara – Beč živi liberalno. I to je posebno očito kad je u pitanju cijepljenje.

Ekipa RTL-a bila je u jednom bečkom bordelu, gdje se najnormalnije možete cijepiti protiv koronavirusa, i još dobiti vaučer od 30 eura, za masažu, ili što već ne. Dok se u Hrvatskoj čeka čudesno preobraćenje polovice stanovnika koje cijepljenje ne zanima, Austrijanci misle da se ono potiče tako da je dostupno na svakom koraku. U katoličkoj crkvi, u džamiji – pa i u hramu Sikha, piše RTL.hr.

U hramu, supermarketu, na obali Dunava. U crkvi ili bordelu. Sat bečke škole cijepljenja upravo počinje. Dobrodošli u Funpalast! Da, dobro ste pročitali, noćni klub uskoro postaje hub za cijepljenje. Rudi, desna ruka šefa, Bečanin iz Bosne, priča zašto je ovo mjesto specifično.

“Ovo je welness oaza, gdje se čovjek može opustiti. Plati ulaz, dobije friški bademantil. Imamo tu bazen, temperatura je 26, 27 stupnjeva, imamo saune. Velike prostore za pričanje, druženje. Djevojke su tu, one dolaze, pod nikakvim pritiskom. Tu su, za sebe rade. Sve što zaradi je njezino. S nama nema ništa, mi smo tu više kao familija neka”, kaže Zehrudin Selimović, voditelj smjene.

Familija u kojoj radi 13 godina. Ideja da se cijepljenje obavlja baš ovdje, bila je šefova, Rudi je zadužen za logistiku. Iako je ovo klub isključivo za muškarce kada je riječ o cijepljenju i za to su našli rješenje, poseban ulaz za žene i djecu. Prostor na katu je spreman, a svatko tko se cijepi, bit će i nagrađen.

“Svi su dobrodošli, vaučer od 30 eura za muškarce da se odmori i opusti. A žene i djeca, još razmišljaju što bi, prehrambeni bon za jelo ili restoran, a djecu da si kupe neku igračku”, našalio se Selimović./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HP MOSTAR

Nove marke HP Mostar „Božić 2021. i Nova godina“

Hrvatska pošta (HP) Mostar prigodnim poštanskim markama tradicionalno obilježava Božić i Novu godinu. Marke se u poštanskom prometu koriste od 1. prosinca 2021. Božić je blagdan...