KORONA VIRUS

U BiH 39 novozaraženih, bez smrtnih slučajeva

Prema infromacijama zavoda za javno zdravstvo FBiH, RS i Brčko distrikta u Bosni i Hercegovini od jučer je prijavljeno 39 novozaraženih koronavirusom i bez smrtnih slučajeva.

FBiH
U protekla 24 sata Zavodu za javno zdravstvo FBiH prijavljeno je 1.308 uzoraka, od kojih su 32 pozitivna na SARS-CoV-2.Nije bilo smrtnih ishoda, a prijavljena su dva smrtna ishoda iz prethodnog razdoblja (Srednjobosanska i Zeničko-dobojska županija). Ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 5.538.

RS
U pоsljеdnja 24 sata u Republici Srpskoj testirana su 173 lаbоrаtоriјskа uzоrkа, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn је kоd sеdаm оsоbа.Rаdi sе о čеtiri žеnskе оsоbе i tri muškе оsоbе, оd kојih jе јеdnа оsоbа mlаđе i šеst оsоbа stаriје živоtnе dоbi.U pоsljеdnjа 24 sata, Institutu zа јаvnо zdrаvstvо RS niје priјаvljеn ni јеdаn smrtni slučај.

Brčko distrikt
Od jučer u Brčko distriktu nije zabilježen ni jedan slučaj novozaraženih koronavirusom ni smrtni slučaj./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Umrla četverogodišnja kći američkog repera

Lauren Maxwell, četverogodišnja kći repera Fettyja Wapa, preminula je iz još nepoznatih razloga, a vijest o njenoj smrti potvrdila je na Instagram profilu njezina...