HRVATSKA

U automobilu uhićenog direktora janafa Dragana Kovačevića pronađeno milijun eura

U automobilu koji se povezuje s Draganom Kovačevićem, nedavno uhićenim šefom Jadranskog naftovoda (Janaf), pronađeno je oko milijun eura, javila je zagrebačka redakcija N1 televizije.

Ta televizija, pozivajući se na neslužbene informacije koje je potvrdilo više izvora, navodi da je u automobilu parkiranom u Samoboru, povezanim s Draganom Kovačevićem, pronađeno milijun eura.

Automobil je bio parkiran na adresi jednog od poznanika nedavno uhićenog direktora Janafa.

N1 neslužbeno saznaje da se vjeruje da je upravo riječ o dijelu mita koje je Kovaćević dobio, ali ni policija ni Ured za suzbijanje korupcije i kriminala (USKOK) nisu željeli potvrditi ovu informaciju.

Prema neslužbenim informacijama od ranije, Kovačević je dan prije uhićenja saznao da će se to dogoditi, i pokušao je sakriti dokaze.

Jutarnji list javlja da je Kovačević zamolio svog poznanika Deana Šparavca, jednog od direktora kompanije “Alfa stan”, da mu dozvoli da svoj automobil parkira u garaži njegove vile u Samoboru.

U tom automobilu je, kako se neslužbeno saznaje, pronađena veća količina novca u raznim valutama, ukupnog iznosa oko milijun eura, kao i dokumentacija koju je Kovačević želio sakriti.

Šefa Jadranskog naftovoda Dragan Kovačević nedavno je uhićen s još deset osoba, zbog sumnje da je dio korupcionaške afere koja posljednjih dana potresa Hrvatsku./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

UKOLIKO BOŠNJAČKI POLITIČARI NE PRIHVATE IZMJENE IZBORNOG ZAKONA

LUCOVIĆ: Herceg-Bosna mora biti hrvatski odgovor!

Zadnjih dana se među hrvatskom javnosti u BiH sve više aktualizira pitanje izmjena Izbornog zakona po kojima će Hrvati sami birati svoje političke predstavnike...