PO TKO ZNA KOJI PUT

Kako je Željko Komšić “spasio Bosnu”

Novinar i politički analitičar Tvrtko Milović na svojoj Facebook stranici komentirao je “spašavanje Bosne” po tko zna koji put od strane Željka Komšića, drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Milovićev status prenosimo u cijelosti:

“Šepuri se ovih dana Željko Komšić kako je, po tko zna koji put za redom, “spasio Bosnu”.

Spasonosni potez koji Komšić neskromno pripisuje sebi je usvajanje proračuna BiH.

Inače, za one koji ne znaju, a među njima je i Komšić, problem s proračunom je nastao kada je Predsjedništvo BiH švrljalo neke svoje prijedloge, pa ih HDZ nije htio usvojiti.

Na kraju, kad su prijedlozi Predsjedništva (u kojem sjedi i Komšić) odbačeni, proračun je glatko usvojen.

Kako je “spasio Bosnu” zna valjda samo on, ali evo prijedloga za njegove vjerne glasače koji ove godine ne mogu na more:

– član Predsjedništva “iz reda hrvatskog naroda” bi zbog najnovije zabrane kretanja državljanima BiH mogao povući svoje veze u Hrvatskoj koje brižno gradi zadnjih 20 godina. Nabrojat ćemo i sve ljude koje Komšić može nazvati u Hrvatskoj:

1. Stjepan Mesić, umirovljenik.
2. Jadranka Kosor, ništa.
3. Vlaho Orepić, nitko i ništa.

S ovom jakom ekipom Komšić bi trebao izvršiti snažan pritisak na Europsku uniju da omogući BH građanima neometan prelazak granice. Ako diplomatski pritisak ne urodi plodom, može mobilizirati Božu Skopljakovića i Čedu Jovanovića pa da sa ukupnim članstvima svojih stranka razbiju nos nekom graničnom policajcu na Doljanima.

Jer nakon spašavanja Bosne, red je građanima spasiti i ljetovanja.

Možeš ti to presjeniće svi građana!”, napisao je Tvrtko Milović na Facebooku.

/HMS/

Najnovije

GEOPOLITIČKA IGRA

BIJELA KUĆA: Plinovod Sjeverni tok 2 je loš posao za Europu

Američki predsjednik Joe Biden vjeruje da je plinovod Sjeverni tok 2 "loš posao za Europu", priopćila je Bijela kuća. “I dalje vjerujemo, predsjednik i dalje...