TUŽITELJSTVO ZHŽ: Molimo građane za pomoć u razrješenju ubojstva Lane Bijedić

Županijsko tužiteljstvo ŽZH pozvalo je sve građane ove županije koji imaju bilo kakve informacije o smrti Lane Bijedić da kontaktiraju županijsko tužiteljstvo ili MUP-u ŽZH.

Čvrsto vjerujem da će se razriješiti smrt L.B. iz Mostara, ali za to nam je potrebna pomoć građana, stoga smo uputili ovaj javni poziv.

Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema L.B. (19) iz Mostar da iste dostave ovom Tužiteljstvu ili Upravi policije MUP-a ŽZH na telefonski broj: 039/830-808.

Uvjerenja smo da ćemo zajedno sa vama građanima i policijskim agencijama u BiH razriješiti smrt 19-godišnjakinje čije je beživotno tijelo pronađeno 6.10.2019. godine u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog.

Građanima se garantira zaštita u skladu sa Zakonom o zaštiti svjedoka pod prijetnjom i ugroženih svjedoka, navode iz županijskog tužiteljstva./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SADA JE I SLUŽBENO

Vijeće ministara BiH konačno usvojilo odluku o raspodjeli 330 miliona eura od MMF-a

Vijeće ministara BiH na današnjoj sjednici usvojio je Prijedlog odluke o raspodjeli  sredstava Instrumenta za brzo financiranje (RFI/) Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).Ova točka, kako...