Tužiteljstvo Tuzlanske županije oglasilo se o svirepom ubojstvu sjekirom i samoubistvu

Iz Tužiteljstva Tuzlanske županije oglasili su se povodom stravičnog slučaja u kojem je Refik Mujedinović u Gradačcu svoju suprugu Halidu Mujedinović usmrtio sjekirom, a onda počinio samoubojstvo u Srebreniku.

– Sinoć oko 19 sati u obiteljskoj kući u naselju Vida 2 u Gradačcu pronađeno je beživotno tijelo Halide Mujedinović (63) sa ozljedama u predjelu glave. U sobi u kojoj je žena ubijena je pronađena sjekira. Tijelo je pronašla njena kćerka iz prvog braka. U kući nisu pronađeni tragovi premetačine stvari.

Jučer u jutarnjim satima je također pronađeno beživotno tijelo njenog muža Refika Mujedinovića (69) u blizini kuće njegovog sina u Srebreniku. On je izvršio samoubojstvo vješanjem. Očevid u kući u Gradačcu je sinoć obavio dežurni tužitelj u suradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ tijekom kojeg su prikupljeni svi relevantni tragovi vezani za ubojstvo.

Danas će biti obavljene obdukcije oba tijela kako bi se utvrdili točni uzroci smrti.

Dežurni tužitelj će danas izdati naredbe za sva potrebna vještačenja, uključujući i DNK analizu. Provode se brojne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se vezuju za ubojstvo.

Do okončanja potrebnih vještačenja i istražnih radnji nismo u mogućnosti priopćiti više informacija o ovim događajima – naveli su iz Tužiteljstva TŽ./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img