ŠEFICA BH DIPLOMACIJE

Turković u posjeti sinu i šeiku u Kataru

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Bisera Turković, danas je u Dohi razgovarala sa zamjenikom premijera i ministrom vanjskih poslova države Katar Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani.

Tijekom radne posjete, Turković je s kolegom Al Tanijem razgovarala o bilateralnim odnosima dvije prijateljske države, te o pitanjima koja su od zajedničkog interesa Bosne i Hercegovine i Katara i učvršćivanju odnosa između dvije zemlje.

Na sastanku je razgovarano i o globalnoj pandemiji COVID-19, a ministrica Turković je kolegu informirala o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, te o posljedicama koje je pandemija ostavila u oblasti ekonomije u našoj zemlji.

Ministrica Turković je pozvala ministra Al Tanija da posjeti Bosnu i Hercegovinu, priopćeno je iz MVP BiH.

Inače, Bisera Turković, podsjeća HMS, bila je veleposlanica BiH u Kataru, a sada je veleposlanik BiH u toj zemlji njezin sin Ali./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON OKLIJEVANJA TWITER IPAK REAGIRAO

Obrisan tvit bivšeg malezijskog premijera da muslimani imaju pravo ubijati Francuze

Twitter je nakon oklijevanja obrisao poruku bivšeg malezijskog premijera Mahathira Mohamada u kojoj je napisao da su 'Francuzi u povijesti ubili milijune ljudi, od...