Hrvatski Medijski Servis

Turisti iz BiH se ne mogu vratiti kući iz Tunisa

Foto: Ilustracija

Blizu 80 državljana BiH jučer se nije moglo vratiti u Sarajevo s ljetovanja u Tunisu, kako je bilo planirano, jer je čarter let otkazan.

Kako je za Klix.ba rekla Tamara, jedna od putnica koja se trenutno nalazi na odmoru u Tunisu u organizaciji Turističke agencije Elite iz Sarajeva, let je otkazan bez objašnjenja i bez ikakvih informacija kada bi se mogli vratiti kući.

Putnici su uplašeni i iscrpljeni jer nisu spavali cijelu noć, niti imaju bilo kakvu informaciju o tome što se događa.

“Let je trebao biti u 15.30 sati, a po nas su u hotele dolazili u 11.30 sati. Došli su po nas pa su nam rekli da se vratimo u sobe. Sinoć su nas autobusima odvezli na aerodrom, ali leta nije bilo. Potom su nas prebacili u neki hotel koji je neuvjetan. Nismo spavali i sjedimo na koferima cijelu noć. Nitko nam ništa ne govori i ne znamo kome da se obratimo”, kazala je Tamara.

Putnici su očajni i preplašeni jer ne znaju što da rade, niti gdje se nalaze. Većina ih je platila aranžman u hotelima sa četiri ili pet zvjezdica, a zamjenski hoteli u koje su ih smjestili sinoć nisu ni približni tim.

“Sobe su prljave, ili bez posteljne ili s prljavom posteljinom i rućnicima. Niko nema odgovor kada se vraćamo i hoećmo li se vratiti kući. Molimo vas pomozite nam”, kazala je Tamara.

Vodiči su putnicima kazali kako je osoblje agencije Elite na kolektivnom godišnjem odmoru, a da vlasnici nisu tu. Redakcija portala Klix.ba je pokušala stupiti u kontakt s agencijom Elite, čije je sjedište u Sarajevu, ali su na mobilni telefon bili nedostupni, dok se na fiksne telefonske linije nitko ne javlja./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte